Uudet nettisivut auki!

18.12.2015 14:47

Tervetuloa Pelikon uusille nettisivuille!

Kuluva vuosi on pitänyt sisällään pikku hiljaa eteneviä uudistuksia, joista suurimman lopputuloksena voimme ylpeänä kertoa, että pelejä ja pelien osia valmistetaan yhä enenevässä määrin meillä Suomessa.

Joulun lähestyessä kovaa vauhtia, lauta- ja palapelit pitävät edelleen pintansa joulun hittipelien listalla, ja esimerkiksi Afrikan Tähteä on tänä vuonna toimitettu jälleenmyyjille lähes ennätyksellinen määrä!

Tämän vuoden uutuuspeli Posse bileboxi on myös ollut erittäin suosittu.

MX_170214      12038477_767511163377268_7672574319785774152_n

Ruotsin puolella tuulevat myös positiiviset tuulet, sillä Suomessa valmistettu Labyrint-lautapeli on ollut Ruotsissa yksi joulun ajan myydyimmistä peleistä!

Uutuudet
Kaikki
Arkistoidut
Korttipeli
Lautapeli
Palapeli
Palapeli 100-499 palaa
Palapeli alle 100 palaa
Palapeli alle 20 palaa
Palapeli yli 500 palaa

4-8-vuotiaat
Alle 4-vuotiaat
Yli 8-vuotiaat
1 pelaaja
2 pelaajaa
3-5 pelaajaa
yli 5 pelaajaa

Inkan aarre matkapeli

Jos Afrikan tähti kuuluu perheiltojen suosikkeihin, kannattaa matkalle mukaan varata matkamallinen Inkan aarre.

Posse bileboxi

Haasta toinen pelaaja Posse-lusikkaflipperiin tai pingisristinollaan, ja yritä samalla suorittaa hullunkurisia tehtäviä muilta salassa!

Pikku Kakkosen posti

Pikku Kakkosen posti -pelissä kukin pelaaja yrittää jakaa omat postinsa postilaatikkoon mahdollisimman nopeasti. Laita siis posteljoonin hattu päähäsi, ja valmistaudu jakamaan kirjeitä, kortteja ja lehtiä, nopeasti!

Kockatoo

Nopeatempoinen ja hauska peli, jossa matkitaan tuttuja ja jokapäiväisiä ääniä.

Nomsters

Nomsters on hauska aktiivinen yhteispeli koko perheelle, ja sitä voi pelata sekä sisällä että ulkona. Sääntöjen vaikeusasteiden muokattavuus varmistaa tasapuolisen ja yhtä hauskan pelin kaikenikäisille.

Afrikan Tähti Deluxe

Afrikan Tähti Deluxe, peliklassikon juhlamalli on pakattu kovaan laatikkoon, pelilauta on jämäkkä neljään osaan taittuva ja timantitkin lähes oikeannäköisiä.

Inkan Aarre

Nyt etsitään Inkan Aarretta ja yritetään viedä se Machu Picchuun, inka-heimon kadonneeseen kaupunkiin.

Bellz

Hauska peli koko perheelle. Pelialusta sulkee sisälleen magneettisen taikasauvan ja 40 kulkusta ja toimii myös säilytyspussina.

Tatu ja Patu Suomipeli

Tatun ja Patun kanssa on hauska matkustaa! Suomipelissä pääset matkaamaan ympäri Suomea ja samalla opit paljon kotimaastamme.

Tatu ja Patu lattiapalapeli

Tatu ja Patu tekevät Suomea tutuksi Suomen muotoisen lattiapalapelin avulla. Missä asustaa joulupukki? Missä on Suomen mansikkapitäjä?