Kerro peli-ideasi

Peli-idean esittely

Olemme Pelikossa aina kiinnostuneita uusista peli-ideoista. Mikäli sinulla on ajatus uudesta hittipelistä, voit lähettää peli-idean meille arvioitavaksi. Saamme vuosittain arvioitavaksi satoja peli-ideoita, joten ennen ideasi lähettämistä tutustu näihin ohjeisiin, jotta pelisi saa arvoisensa esittelyn.

 

Pelin uutuusarvo

Pyrimme valmistamaan ainutlaatuisia pelejä. Pelilläsi tulisi siis olla uutuusarvoa, eikä vastaavaa tuotetta tulisi vielä olla markkinoilla.

 

Säännöt

Pelillä tulisi olla selkeät ja yksiselitteiset, kirjoitetut säännöt.

Selkeät säännöt ovat hyvän pelin perusominaisuus.

 

Uudelleenpelattavuus

Hyvät pelit kestävät aikaa. Peli-idean tulisikin olla sellainen, että pelin pariin tekee mieli palata uudelleen ja uudelleen.

 

Yksinoikeus pelin valmistamiseen

Peli-idean tulee olla sellainen, että Pelikolla on yksinoikeudella mahdollisuus pelin valmistamiseen ja myyntiin. Peli-ideaa esiteltäessä on hyvä listata alustava ajatus peliin tarvittavista komponenteista.

Mikäli peli-ideasi täyttää nämä vaatimukset, voit lähettää pelikuvauksen, säännöt ja kuvan mahdollisesta prototyypistä meille arviotavaksi. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä kahden kuukauden kuluessa.

Lähetä ideasi osoitteeseen: peli-idea@peliko.fi

 

Uutuudet
Kaikki
Arkistoidut
Korttipeli
Lautapeli
Palapeli
Palapeli 100-499 palaa
Palapeli alle 100 palaa
Palapeli alle 20 palaa
Palapeli yli 500 palaa

4-8-vuotiaat
Alle 4-vuotiaat
Yli 8-vuotiaat
1 pelaaja
2 pelaajaa
3-5 pelaajaa
yli 5 pelaajaa

Inkan aarre matkapeli

Jos Afrikan tähti kuuluu perheiltojen suosikkeihin, kannattaa matkalle mukaan varata matkamallinen Inkan aarre.

Posse bileboxi

Haasta toinen pelaaja Posse-lusikkaflipperiin tai pingisristinollaan, ja yritä samalla suorittaa hullunkurisia tehtäviä muilta salassa!

Pikku Kakkosen posti

Pikku Kakkosen posti -pelissä kukin pelaaja yrittää jakaa omat postinsa postilaatikkoon mahdollisimman nopeasti. Laita siis posteljoonin hattu päähäsi, ja valmistaudu jakamaan kirjeitä, kortteja ja lehtiä, nopeasti!

Kockatoo

Nopeatempoinen ja hauska peli, jossa matkitaan tuttuja ja jokapäiväisiä ääniä.

Nomsters

Nomsters on hauska aktiivinen yhteispeli koko perheelle, ja sitä voi pelata sekä sisällä että ulkona. Sääntöjen vaikeusasteiden muokattavuus varmistaa tasapuolisen ja yhtä hauskan pelin kaikenikäisille.

Afrikan Tähti Deluxe

Afrikan Tähti Deluxe, peliklassikon juhlamalli on pakattu kovaan laatikkoon, pelilauta on jämäkkä neljään osaan taittuva ja timantitkin lähes oikeannäköisiä.

Inkan Aarre

Nyt etsitään Inkan Aarretta ja yritetään viedä se Machu Picchuun, inka-heimon kadonneeseen kaupunkiin.

Bellz

Hauska peli koko perheelle. Pelialusta sulkee sisälleen magneettisen taikasauvan ja 40 kulkusta ja toimii myös säilytyspussina.

Tatu ja Patu Suomipeli

Tatun ja Patun kanssa on hauska matkustaa! Suomipelissä pääset matkaamaan ympäri Suomea ja samalla opit paljon kotimaastamme.

Tatu ja Patu lattiapalapeli

Tatu ja Patu tekevät Suomea tutuksi Suomen muotoisen lattiapalapelin avulla. Missä asustaa joulupukki? Missä on Suomen mansikkapitäjä?